Специални условия за любимите ни клиенти

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
За да бъдете вие - нашите клиенти по-удовлетворени и щастливи и за да направим вашето пазаруване още по-приятно, ние ви предлагаме *безплатна доставка до офис на еконт като услугите преглед и тест са винаги включени в нашите доставки.

За да бъдете вие – нашите клиенти по-удовлетворени и щастливи и за да направим вашето пазаруване още по-приятно, ние ви предлагаме *безплатна доставка до офис на еконт като услугите преглед и тест са винаги включени в нашите доставки. След направена поръчка през сайта ни, наш служител ще се свърже с вас по телефона, за да уточни вашата заявка и да отговори на всичките ви въпроси. Поръчките, които заявявате при нас, се обработват в рамките на до 3 раб.дни, при наличието на артикулите, ако някой от артикулите ни не е наличен в момента, ние отново ще се свържем с вас, за да изясним срока му за изработка. След като той бъде специално подготвен за вас, ние отново ще се свържем, за да ви уведомим кога може да очаквате неговата доставка, до посочения от вас адрес. Поръчките се изпращат само след вашето потвърждение.

Допълнителна информация за доставката на избраните от вас продукти:

  • Проверка на поръчките се извършва от 8:00 до 15:00 часа всеки делничен ден.
  • Поръчки направени след 15.00 часа се обработват на следващия работен ден
  • При доставяне на повредена стока от куриерската фирма или несъответствие на стоката с придружения опис към нея, клиента трябва да сигнализира В МОМЕНТА НА ОТВАРЯНЕТО на пратката пред самия куриер.
  • Стоките поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждение на вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер от куриерска фирма Еконт. Плащането се извършва при доставката на куриера чрез услугата Наложен платеж. Можете да проверите къде във вашият град е най-удобният за вас офис на Еконт  и да посочите него.

  • От зоната, в която попада вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 2 и 4 работни дни за различните населени места. При потвърждаване на поръчката ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката. За София от 1 до 2 работни дни.
  • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

*При отказване на поръчката след преглед и тест от ваша страна, разходите по куриерските услуги се поемат от получателя. Ако желаете да получите избраните от вас артикули до точен адрес, куриерските услуги отново ще бъдат начислени за сметка на получателя.

Вие може да се свържете с нас на посочения тел: 0897003083

Вижте също

Добре дошли в новия ни магазин

Човешката цивилизация се движи от мечтатели! Всичко създадено от човека, първо е било нечия мечта! Ние първо мечтахме, после намерихме начин и превърнахме мечтата си в реалност!
Днес, ние представяме нашата реализирана мечта пред вас!

ВИЖ ОЩЕ

Sofia Fashion Week 2017

Финaлнoтo peвю нa Coфия Fаѕhіоn Wееk 2017, бeшe нa дизaйнepa Cтoян Paдичeв Toй вдигнa пyблиĸaтa нa ĸpaĸaтa cи нecтaндapтнa и пpoвoĸaтивнa ĸoлeĸция oт дpъзĸи мoдeли.

ВИЖ ОЩЕ