Незаменими аксесоари за лятото

Подгответе гардероба си за лятото.
Споделяне на facebook
Споделяне на twitter
Споделяне на email

Незаменима и важна част към облеклото на всяка дама през най-слънчевия сезон са правилно подбраните аксесоари за лятото. С наближаване на топлия сезон трябва да помислим как да освежим и направим по-цветна нашата визия. Експериментите с цветове и визии са най-подходящи за лятото.

Копринен шал

Един от аксесоарите за лятото, който позволява да бъде носен по различни начини. Ако развиеш въображение може да го сложиш на чанта, да го носиш като забрадка или пък като лента на косата. Той ще добави настроение и ще придаде завършен вид на визията.

Слънчеви очила

Независимо дали става въпрос за стил или функционалност, или може би и двете, те са незаменим аксесоар за лятото. Тенденциите през 2022 година са за големи авиаторски очила, смели цветове и дебели правоъгълни рамки, както и класиката – квадратни рамки. Изберете правилната форма според Вашето лице. И си позволете да експериментирате с цветове.

“Слънчевите очила са като сенки за очи – те правят всичко да изглежда по-младо и красиво.” – Карл Лагерфелд

Чанта

Няма как да пропуснем цветната, мини дамска чанта. Този сезон са позволени многоцветни и във всякакви форми дамски чанти – форма цилиндър, тип куфар или раница. Изборът на цветна чанта ще добави свежест и акцент на тоалета Ви. Към тенденциите са лято 2022 година ще добавим и чанти с дръжка тип верижка. При тях също цветовете варират, а естествената кожа е капитонирана или релефна в различни мотиви.

Лятна рокля

Феерична, рокля от шифон – точното описание на рокля за най-слънчевия сезон. Всяка дама има в гардероба си поне една такава. Тя е подходяща за коктейл, разходка или в забързания работен ден.

Бански костюм

Всяка дама трябва да притежава бански, подходящ за парти край басейна, за плаж или спа преживяване. Доверете се на тънки презрамки и ярки цветове.

Лятото наближава и с него гардероба ни става по-цветен. Материите, които обгръщат тялото ни са по-леки. Добавете блясък и Вашия индивидуален почерк с подходящите аксесоари за лятото.

Източници: radichev.com