Модни тенденции за булчински рокли 2022

Едва ли има жена, която да не си е мечтала за този ден. Ние, от RADICHEV знаем това. В следващите редове ще назовем модните тенденции за булчински рокли сезон 2022 година.

Планирайки сватба има толкова много неща, за който да мислиш. Но е истина, че нищо не би получило талкова внимание, колкото булчинската рокля, с която си облечена. Mодели на дизайнера Стоян Радичев ще покрият всички Ваши изисквания за мечтаната сватбена рокля.

Булчински рокли с дантела

дизайнерска булчинска рокля с дантела

Тя придава аристократичност и царственост. Ако искаш да се чувстваш като принцеса, дантелата трябва да присъства на булчинската рокля. RADICHEV има предложение за теб – тук – бюстие от кралска дантела, с красиво оформен гръб.
Пера – изобилието от пера е истински хит тази година

Сватбена рокля с пера

Това е модел, който съчетава изискването за висока цепка, красиво деколте и наличието на пера. Нежност, стил и екстравагантност събрани в рокля от дизайнерската колекция сватбени рокли на Стоян Радичев.

булчинска рокля тип русалка

Булчински рокли по тялото тип русалка

Рокля тип русалка подчертава нежно извивките на тялото и се разкроява с разкош надолу. Този модел е вечно актуален. В него всяка булка изглежда като в приказка с щастлив край. Ето и нашето предложение за теб тук .Екстравагантни булчински рокли с цветя

Декоративните флорални елементи са актуални този сезон. За това ние от RADICHEV Official Online Store предлагаме булчинска рокля с 3D цветя. Тя е нежно и изящно решение за сватбения ден и част от колекцията  Storia D’amore на дизайнера Стоян Радичев.

Къси сватбени рокли

булчинска къса рокля

Те винаги са били актуални. Те са изящни, сладки и много закачливи. Мини роклите са идеален вариант, ако искате да изживеете сватбата на мечтите Ви. Те са удобни и практични. При късите булчински рокли липсва тежестта на воал и набор.
Източници: radichev.com