Как да ходим на високи токчета ?

Мисия: Обувки на висок ток

Обувките на висок ток са изящни, красиви, излъчват стил и класа. Красиво изглежда дама на високи токчета, която стъпва уверено и грациозно. Истинско предизвикателство е, обаче, за жените свикнали да носят маратонки, мокасини или иначе казано – ниски обувки.

Преди да започнем с предизвикателството – високи токчета, трябва да се подготвим предварително. Важно е да изберете подходящи обувки. Ако за първи път ще обуете обувка на висок ток, ние бихме Ви препоръчали такива, който имат каишка около глезена. Това ще повиши чувството за сигурност и умело стъпване. Ние от RADICHEV Official Online Store имаме предложение за теб – тук .

Правилна стойка

Тя е важна не само при носенето на високи обувки, но като цяло за нашата походка. Изправете гърба, отпуснете ръцете и повдигнете брадичката – това ще допринесе за Вашето самочувствие и увереност. За да изпълните правилно тази стъпка, е препоръчително да се упражните пред огледалото.

Не бързайте

Не забравяйте, че носейки високи токчета ще изглеждате по-стилни и елегантни. За това и Вашата походка трябва да бъде с малки, ситни крачки. Друга причина е, че бързото ходене ще Ви измори, а вероятността да се появи болка в краката е голяма.

Стъпвайте на цяло стъпало

За правилна и красива походка, трябва да стъпваме на цяло стъпало. От пета към пръсти. Противно на схващането, че правилното стъпване, с обувки на токчета, е само и единствено на пръсти.

Изберете правилните обувки

  • Първо правило – размерът на обувката трябва да бъде напълно точен.
  • Трябва да знаете, че обувки със заострен връх отпред, са по-неудобни от тези със заоблена форма.
  • Боти с висок ток – те са най-удобни, тъй като придържат крака и глезена Ви. С тях походката е по-стабилна.

Ние от RADICHEV Official Online Store знаем, че всяка жена иска да изглежда красива и грациозна. Изберете подходящия за Вас модел и смело изпълнете всички стъпки от “Как да ходим на високи токчета”. В един момент Вашите притеснения ще останат в миналото.