Доживотно право на замяна или връщане за всички наши клиенти

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Ако продуктът, който сте получили, не отговаря на вашите очаквания, не е подходящия размер или просто не е „вашият“, безсрочно може да го замените или върнете.

За да бъдете вие, нашите клиенти, възможно най-удовлетворени и да се чувствате сигурни, докато правите вашия избор, ние ви предлагаме следните специални условия:

Ако продуктът, който сте получили, не отговаря на вашите очаквания, не е подходящия размер или просто не е „вашият“, може да се свържете с нас на тел: 0897003083 и да уговорим неговата замяна или връщане. Тази процедура е безсрочна опция за вас, стига артикулът да отговаря на следните условия:

  • Продуктът да няма следи от третиране – да не е носен, пран и/или гладен
  • Артикулът трябва да е със запазен търговски вид и да бъде придружен с касова бележка, оригинални опаковки и етикети /без те да са свалени/
  • Стоки изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента, не подлежат на замяна/връщане

След като разговаряме с вас по телефона, ние ще ви насочим до адреса, на който трябва да върнете вашата пратка като това може да е с избрана от вас куриерска фирма, тъй като вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната или да възвърнем сумата, която сте заплатили при покупката му. Тъй като ние доставяме всички свои артикули БЕЗПЛАТНО, по-нататъшните последвали доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента. Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас по банков път в рамките на 5 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!

Вижте също

Специални условия за любимите ни клиенти

За да бъдете вие – нашите клиенти по-удовлетворени и щастливи и за да направим вашето пазаруване още по-приятно, ние ви предлагаме *безплатна доставка до офис на еконт като услугите преглед и тест са винаги включени в нашите доставки.

ВИЖ ОЩЕ

Добре дошли в новия ни магазин

Човешката цивилизация се движи от мечтатели! Всичко създадено от човека, първо е било нечия мечта! Ние първо мечтахме, после намерихме начин и превърнахме мечтата си в реалност!
Днес, ние представяме нашата реализирана мечта пред вас!

ВИЖ ОЩЕ

Sofia Fashion Week 2017

Финaлнoтo peвю нa Coфия Fаѕhіоn Wееk 2017, бeшe нa дизaйнepa Cтoян Paдичeв Toй вдигнa пyблиĸaтa нa ĸpaĸaтa cи нecтaндapтнa и пpoвoĸaтивнa ĸoлeĸция oт дpъзĸи мoдeли.

ВИЖ ОЩЕ