Добре дошли в новия ни магазин

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Човешката цивилизация се движи от мечтатели! Всичко създадено от човека, първо е било нечия мечта! Ние първо мечтахме, после намерихме начин и превърнахме мечтата си в реалност! Днес, ние представяме нашата реализирана мечта пред вас!

Здравейте ,скъпи приятели.

Няма случайни неща в живота, след многократно отлагане на новия ни проект( трябваше да се случи през март, после през юли, след това септември ) ,събдата си избра най-необичайния ден на тази луда година -22.12.2020 г , освен събирането на пет двойки в датата, тази нощ Витлеемската звезда изгря отново, планетите са с необичайно разположение ,а има и пророчество ,че днешният ден ще е съдбоносен за всички ни. Днес достигнахме финалната точка на нещо,над което работя вече година и половина. Нямам търпение да споделя с вас мечтата, която през дълъг и труден път ,превърнахме в реалност. Всичко започна на шега, от една щура идея ,да удовлетворя своята страст към аксесоарите и ароматите и прерастна до мащабен проект, в който срещнах подкрепата на много хора, без които нямаше да стигнем до тук. Благодаря ви, приятели за доверието и вярата, че и в България може да се създава мода. Благодаря и на семейството ми ,че изтърпяха моя творчески порив, съпътстван от стотици безсънни нощи. Благодаря и на всички вас, които ще отделите от времето си да разгледате нашата сбъдната мечта. По Коледа наистина се случват чудеса. Бъдете здрави!

*Не пропускайте коледния ни подарък . 22% намаление на всички продукти от днес до Коледа с промо код: SR2020

Вижте също

Специални условия за любимите ни клиенти

За да бъдете вие – нашите клиенти по-удовлетворени и щастливи и за да направим вашето пазаруване още по-приятно, ние ви предлагаме *безплатна доставка до офис на еконт като услугите преглед и тест са винаги включени в нашите доставки.

ВИЖ ОЩЕ

Sofia Fashion Week 2017

Финaлнoтo peвю нa Coфия Fаѕhіоn Wееk 2017, бeшe нa дизaйнepa Cтoян Paдичeв Toй вдигнa пyблиĸaтa нa ĸpaĸaтa cи нecтaндapтнa и пpoвoĸaтивнa ĸoлeĸция oт дpъзĸи мoдeли.

ВИЖ ОЩЕ