бални-рокли-сезон-2022

Бални рокли – сезон 2022

Традицията за провеждане на балове е от десетилетия. Насладете се на Вашия и заблестете с правилната рокля.

Балове са се провеждат във всяка епоха, та до наши дни. Най-голям разцвет имат през Ренесанса. Първият, за който има сведения, е по случай бракосъчетанието на Шарл VI с Изабела Баварска. Мария Медичи въвежда балът с маски – маскарад. Така постепенно навлиза традицията им в Европа. Баловете станали особено популярни във Франция при крал Анри IV. Именно там се въвежда етикетът за танцовото събитие – облекло и маниер на участниците.

Традицията за провеждане на балове в България се заражда след Освобождението от княз Александър Батенберг. А първият е бил в княжеския дворец в София на 8 януари 1880 година.

Баловете днес свързваме със завършването на гимназиалния период на учениците. Асоциираме го със започването на нов етап от техния живот. И тук идва моментът на суетене около избора на приказната рокля. Какво е модерно? Кое е едновременно красиво и удобно? Кой цвят да избера?

Ще получите компетентен отговор и индивидуално отношение от екипът на дизайнера Стоян Радичев относно избора на бална рокля за сезон 2022 година.

Стоян Радичев още от дете започва да развива усета си към модата. Той успява да навлезе в света на шиенето и да разгърне своя неоспорим талант. Всяка негова рокля е шедьовър. Модата се променя светкавично. Цветове, линии, стил и материи се сменят драстично. И това не е изненадващо. Брандът RADICHEV успява винаги да е в унисон с търсеното и най-желано в модата.

Особено актуални за този сезон ще бъдат пера, дантела и нежно декорирани камъни. Няма как и да не споменем цветовите нюанси – синьо, черно, червено, цикламено. В колекцията бални рокли за 2022 година на RADICHEV ще откриете именно това.

дизайнерска рокля тип русалка с пера и камъни
вечерна обемна рокля с пера

В ателието на дизайнера, освен любезно отношение, ще получите съвет относно избора на перфектната рокля с оглед на Вашата фигура, цвят на очи, коса и излъчване.

Ако искате да бъдете кралицата на бала, да приковете погледи върху себе си и да стъпвате с гордост в балната нощ се доверете на професионалистите от модния свят.

Източници : bg.wikipedia.org, radichev.com